Logo Gitte Malling
Terapeutisk-massage_1
Terapeutisk-massage_2

Terapeutisk Massage


En forløsning af kroppen via samtale og massage.
Negative tanker og følelser, vi tumler med i hverdagen, sætter sig i kroppen og skaber blokeringer og ubalancer.


Når det sker, flyder energierne ikke længere frit i vores medianbanesystem, og det påvirker vores krop på mange måder, både muskulært og mentalt.


I Terapeutisk massage arbejder jeg både med musklerne/medianerne og det mentale. På den måde kommer vi dybere ind i kroppen, behandlingerne holder længere, og du vil mærke mere ro, overskud og balance.


Ja, faktisk oplever mange, at de mærker sig selv på en helt ny måde: De mærker nærvær og at være fuld til stede i kroppen, både under men også efter behandlingen.


Behandlingen
Selve behandlingen starter med en dybdegående samtale om, hvad der fylder i dig lige nu. Ud fra det finder vi de eller de fokusområder i behandlingen, både mentalt og muskulært, hvor vi sætter ord på dine blokeringer og ubalancer.


Hvis der er svært for dig at sætte ord på, fx hvorfor du er ked af det, spekulerer, er trist eller sørgmodig, så din krop ’spænder op’, så bruger jeg nogle test og zonepunkter på kroppen for at finde netop din ubalance/ dine blokeringer – og så arbejder vi ud fra dem.


Når vi går i gang med en terapeutisk massage, så er det med lækre olier og massagen har elementer fra


  • Akupunkturen/akupressur
  • Medianbane-massage
  • Kropsafbalancering ellementer fra kinesiologi
  • Meditation
  • Vejrtrækningsteknikker.


Under behandlingen vil jeg stille og rolig guide dig ind i dig selv – til nærvær og omsorg til dig og for dig, mens jeg afbalancerer dig og fjerner din blokeringer og ubalancer.